TURUL FABRICII JAGUAR DE LA SOLIHULL

Mergeti in culisele fabricii moderne de la Solihull, alaturi de un expert in tururi ghidate, si fiti martorul procesului de fabricatie al unora dintre vehiculele cele mai avansate tehnologic din lume.

METAL INTELIGENT

METAL INTELIGENT

Caroseria autoportanta din aluminiu realizata in premiera de Jaguar revolutioneaza dinamica, rafinamentul si confortul la rulare al vehiculelor. La Lode Lane, puteti vedea cum prinde forma caroseria perfect conturata - completata de aripile spate specifice.
CIBERNETICA ELEGANTA

CIBERNETICA ELEGANTA

Observati personal si indeaproape felul in care cei 627 de roboti din armata noastra cibernetica hi-tech modeleaza, nituiesc si lipesc in armonie perfecta fiecare vehicul in parte. Inclusiv noul F‑PACE, cu o caroserie usoara, realizata integral cu ajutorul camerelor video de inalta precizie. Toate acestea inainte ca artizanii nostri talentati sa personalizeze si sa finiseze fiecare Jaguar in functie de comanda.
CONFIGURATI PROPRIUL MODEL

CONFIGURATI PROPRIUL MODEL

Va ganditi sa cumparati un Jaguar? Tururile la fabricile Jaguar va ofera sansa de a da frau liber imaginatiei si de a alege sute de elemente individualizate. Sunt disponibile interioare din piele moale de culoare Jet, Latté sau Brogue, ornamente din aluminiu lustruit sau din lemn fin satinat, ornamente volan, culori caroserie si optiuni multimedia pentru un aspect clasic, sport sau modern.

INFORMATII IMPORTANTE PENTRU VIZITATORI

DESCHIDE
Cum pot face o rezervare?
Trebuie sa imi iau ceva la mine?
Ce varsta trebuie sa am?
Pot parca la fabrica?
Cand trebuie sa ajung?
Pot face fotografii?
Exista acces pentru persoanele cu dizabilitati?

Ne bucuram de vizita dvs., dar nu uitati ca locurile sunt foarte limitate, asa ca faceti o rezervare din timp.